Ik sta even stil en dat is al een hele vooruitgang.

— Bertolt Brecht

Deze quote, toegeschreven aan de Duitse schrijver Bertolt Brecht raakt wat mij betreft de kern van coaching.

Of je nu ondernemer, leidinggevende of werknemer bent, het is belangrijk regelmatig even pas op de plaats te maken. Ben ik nog op de juiste weg, doe ik de juiste dingen en ben ik nog tevreden met mijn werk of bedrijf? Allemaal vragen waarbij ik je als coach kan helpen.

Maar om dan maar meteen de verwachtingen helder te maken: als coach geef ik je geen antwoorden. Dat wat voor mij werkt, werkt voor jou namelijk waarschijnlijk helemaal niet. Bovendien heb ik van heel veel zaken geen verstand.

Wat ik wél goed kan, is vragen stellen. Op die manier help ik je zelf het antwoord te vinden. Ik ben er namelijk van overtuigd dat iedereen alle antwoorden al in zich heeft. Zo wordt het ook een veel ‘duurzamer’ inzicht of verandering waar we aan werken, het is namelijk écht van jou!

Neem contact op

Hoe ziet een coachingstraject eruit?

Allereerst maken we een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen we kijken of het ‘klikt’.  Als we namelijk een tijdje met elkaar gaan optrekken, is het belangrijk dat we daar allebei een goed gevoel bij hebben. Een kennismakingsgesprek duurt maximaal 30 minuten en is gratis.

Als we het allebei zien zitten, maken we vervolgens afspraken over het resultaat dat je wilt behalen en hoe het coachingstraject er dan uit gaat zien. Meestal is een frequentie van 1 x per 2 à 3 weken zinvol, een gesprek duurt zo’n 1,5 tot 2 uur. Gemiddeld duurt een traject 5 à 6 gesprekken, maar minder of meer kan uiteraard ook.

De gesprekken vinden plaats op een rustige locatie in het buitengebied van Breda. Je krijgt ‘huiswerk’ mee, afhankelijk van wat er op dat moment bij jou speelt. Tussen de ontmoetingen door hebben we telefonisch of via mail contact.

De kosten van een volledig coachingstraject van 5 gesprekken bedragen € 998,00 exclusief 21% BTW.

Wil je eenmalig een gesprek om de boel even weer op scherp te zetten? Dan zijn de kosten € 250,00 exclusief 21% BTW.

Geen mogelijkheid om BTW terug te vragen? Dan maken we een speciale afspraak. Mijn ervaring is dat we er altijd wel uitkomen, dus laat je niet op voorhand weerhouden contact op te nemen!

Wat levert coaching je op?

Ik ben ervan overtuigd dat als je het beste uit jezelf haalt, je met meer plezier, voldoening en zelfvertrouwen in je werk en je leven staat. Je hebt dan positieve impact op je omgeving. Als je doet waar je hart ligt, komt  je succes haast als ‘vanzelf’. Daarmee bedoel ik niet dat je er niets voor hoeft te doen, het is meer het verschil tussen ‘hard werken’ en ‘werken vanuit je hart’.