Wederzijdse afhankelijkheid, échte samenwerking, wordt geboren als je niet denkt in termen van concurrentie, maar van gezamenlijk winnen. Concurrentie hoort thuis in de markt, niet binnen bedrijven of binnen gezinnen.

— Stephen Covey

Het succes van een organisatie hangt in grote mate af van het functioneren van de medewerkers. Werken ze als team samen, of is het ieder voor zich?

Ik ben ervan overtuigd dat een prettige werksfeer en goed onderling contact met de mensen waarmee je samenwerkt essentieel is. Met een goede samenwerking kom je in een flow, stimuleer je elkaar en je creëer je synergie. Dan zijn teams in staat resultaten te boeken die individuen onmogelijk in hun eentje kunnen behalen.

Maar goed, of de samenwerking nu al prima verloopt, of dat er ‘gedoe’ is, elk team vraagt om ‘periodiek onderhoud’ van tijd tot tijd.

Afhankelijk van jullie wens en situatie maak ik een programma voor jullie team. Dat kan bijvoorbeeld een korte workshop zijn aan de hand van een managementboek, tot een training van een of twee dagen, waar we meer de diepte in gaan.

Neem contact op